pomorie_kamovi_house_11 Частен Дом Камови се намира в старата част на гр. Поморие, на 50м от плажната пясъчна ивица. Къщата е триетажна и е разположена на тиха вътрешна улица.

За лятото – на нашите гости предлагаме квартири – апартаменти и стаи за лятна почивка на море в Поморие. Разполагаме с 2 апартамента и 1 стая.

Апартамент Елена e разположен на първи етаж от къщата. В него има три спални. Едната е обзаведена с три легла, нощни шкафчета, скрин, гардероб. Втората е обзаведена със спалня, нощни шкафчета, скрин, гардероб. Третата с две легла, скрин и гардероб. В апартаментът има кухня с трапезария. В кухненската част има готварска печка, микровълнова, хладилник, пералня. В трапезарията има телевизор, диван, маса за хранене и столове. Две тераси. Безплатен Wi-Fi интернет. Баня. Тоалетна. Капацитет максимум 5 човека.
Цена на апартамента 100лв. на нощ.

Настаняване след 12:00ч.
Освобождаване до 9:30ч.

Апартамент Цвети e разположен на втори етаж от къщата. В него има две спални, едната от които е с три легла, а втората е със спалня. Във всяка от спалните има климатик, гардероб, скрин, нощни шкафчета. В апартаментът има кухня с трапезария. В кухненската част има готварска печка, микровълнова, хладилник, пералня. В трапезарията има телевизор, диван, маса за хранене и столове. Две тераси. Безплатен Wi-Fi интернет. Баня. Капацитет максимум 5 човека.
Цена на апартамента 100лв. на нощ.

Настаняване след 12:00ч.
Освобождаване до 9:30ч.

Стаята е разположени на трети етаж от къщата. Тя е обзаведена със спалня и едно единично легло, нощни шкафчета, гардероб, телевизор, климатик, малък хладилник. Безплатен Wi-Fi. Собствена тераса. В непосредствена близост до стаята се намира баня с тоалетна, която се използва само от туристите от тази стая.

Стаята може да се използва за настаняване на двама или трима човека, като в зависимост от броя туристи, цените са следните:

Цена на стаята за 2 човека – 35лв. на нощ.
Цена на стаята за 3 човека – 44лв. на нощ.

Настаняване след 12:00ч.
Освобождаване до 9:30ч.