pomorie_kamovi_house_11 Частен Дом Камови се намира в старата част на гр. Поморие, на 50м от плажната пясъчна ивица. Къщата е триетажна и е разположена на тиха вътрешна улица.

За лятото – на нашите гости предлагаме квартири – апартаменти и стаи за лятна почивка на море в Поморие. Разполагаме с 2 апартамента, 1 двойна стая и 1 тройна стая.

Апартамент Елена e разположен на първи етаж от къщата. В него има три спални. Едната е обзаведена с три легла, нощни шкафчета, скрин, гардероб. Втората е обзаведена със спалня, нощни шкафчета, скрин, гардероб. Третата с две легла и гардероб. В апартаментът има кухня с трапезария. В кухненската част има готварска печка, микровълнова, хладилник, пералня. В трапезарията има телевизор, диван, маса за хранене и столове. Безплатен Wi-Fi интернет. Баня. Капацитет – 4 човека. Цена на апартамента 70лв. на нощ.
Настаняване след 12:00ч.
Освобождаване до 9:30ч.

Апартамент Цвети e разположен на втори етаж от къщата. В него има две спални, едната от които е с три легла, а втората е със спалня. Във всяка от спалните има климатик, гардероб, скрин, нощни шкафчета. В апартаментът има кухня с трапезария. В кухненската част има готварска печка, микровълнова, хладилник, пералня. В трапезарията има телевизор, диван, маса за хранене и столове. Безплатен Wi-Fi интернет. Баня. Капацитет – 4 човека. Цена на апартамента 70лв. на нощ.
Настаняване след 12:00ч.
Освобождаване до 9:30ч.

Стаите са разположени на трети етаж от къщата.

Двойната стая е обзаведена с две легла, нощни шкафчета, гардероб, телевизор. Безплатен Wi-Fi интернет. Собствена тераса. Цена на стаята – 24лв. на нощ.
Настаняване след 12:00ч.
Освобождаване до 9:30ч.

Тройната стая е обзаведена със спалня и едно единично легло, нощни шкафчета, гардероб, телевизор. Безплатен Wi-Fi. Собствена тераса. Цена на стаята – 32лв. на нощ.
Настаняване след 12:00ч.
Освобождаване до 9:30ч.

Стаите са с общ санитарен възел – 2 бани на 4 стаи.