Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss

 

96.00 лв.

Школа за социална компетентност за младежи!

 • Статус: Предлага
 • Адрес: betahaus (Лозенец, ул. "Крум Попов" 58-58
 • Град / Село: София
 • Телефон: 0894 444 406; 0894 31 31 19
 • Уеб сайт: http://www.montfiz.com/shkola-za-sotsialna-kompetentnost-za-mladezhi
 • Лице за контакт: Денислава Димова
 • Публикувана: юни 26, 2017 15:47
 • Изтича след: 204 дни, 14 часове
Школа за социална компетентност за младежи!

Описание

Водещ: Милена Хаджииванова
Aсистенти: Яна Илиева и Иво Топалов

Защо е необходимо да чакаме, да станем възрастни и тогава да се обучаваме на комуникативни умения, презентационни умения, работа в екип, емоционална интелигентност?

Школата за социална компетентност идва като отговор на потребността всеки един човек да разгърне максимално потенциала си… навреме.

Тя ще даде пространство, в което младежите да израстнат, да могат да взаимодействат с другите пълноценно, да умеят да слушат, да вникват в чутото, да създават трайни взаимоотношения, да разпознават партньора в комуникацията, да избягват презумпциите и характерната си младежка прибързаност… (Модул Комуникативни умения)

Заедно с това – да умеят да презентират – себе си, идеите си, подобно на TED Talks. Да се състезават, да печелят сърцата на аудиторията си… (Модул Презентационни умения)

Да се научат да разчитат на останалите, да могат да застанат с гръб и да се отпуснат в ръцете на хората от екипа си, но в същото време да могат да осигурят надеждна подкрепа; да разпознават ролите в екипа, да тестват собствената си роля (Модул Екипна работа)

И не на последно място – да имат сензитивност за себе си, да разпознават и управляват емоциите си, да имат потребността да учат нещо ново и да се развиват… всеки ден (Модул Емоционална интелигентност)

Очакваме ви на първата по рода си „Тийн школа за социална компетентност“, където ще преживяваме заедно, ще се обучаваме заедно и израстваме заедно.

Какво те кара да летиш и какво те спира? Отговорите на този и още много други въпроси ще преживеете тук.

Няма формули и готови решения. Има опит, дързост, стремеж и растеж. Предстои ви едно дълго и интригуващо пътуване към себе и заобикалящия свят. Готови ли сте да извървите пътя?

Прием на младежи: 13-23 години

Записване на тел. 089 444 44 06

Среща – интервю за включване в групата: 11 февруари от 15:00 часа в betahaus (виж на картата)

Старт на школата: 12 февруари

Срещите ще се провеждат всяка неделя от 14:00 до 17:00 часа в betahaus (Лозенец, ул. „Крум Попов“ 58-58, виж на картата)

Цени:

При плащане месец за месец: 96 лева месечно
При предплащане на първите три месеца: общо 249 лева.

Ръководител:

Милена Хаджииванова- психолог, професионален треньор и коуч

Милена Хаджииванова е основател и управител на консултантска компания Ейч Вижън. Тя е психолог по образование, с магистърска степен по говорна терапия и магистър по клинична психология, с диплома за Certified Professional Coach по системата FWI’s Coaching System.

Милена Хаджииванова има повече от 18 години опит с различни сфери на психологията – от индивидуална терапевтична дейност, през групи за работа на родители на деца с увреждания, психодрама и др.

Макар, че в последните години работата и е свързана основно с организационна психология и консултиране, тя умело вплита и има професионална изява в различни области, свързани с личностово развитие.

Подобни техники и подходи ще бъдат използвани и в Академията за тийнейджъри – с цел младите хора да се обърнат и опознаят това, което ги движи, да идентифицират някои ограничаващи вярвания за себе си и обкръжението, след което да работят с уменията, които могат да ги направят успешни – комуникативни умения, умения за взаимодействие с другите, емоционална интелигентност и др.

Милена Хаджииванова е преподавател и в Софийски Университет “Св.Климент Охридски”.

Не на последно място – тя е майка на тийнейджър.

ID / Уникален код на обявата: 15159    |   
Кратък URL:

Спонсорирани връзки

   
Пет добри идеи за климатици
 

 

Пет добри идеи за климатици

Пет съвета за оптимална употреба на вашия климатик и как да го поддържате най-добре. Климатиците са лесни за употреба, но много хора не знаят няколко полезни съвета,...

50 прегледа общо, 0 днес

Снежнобяла усмивка за лятото! ИНДИВИДУАЛНИ ШИНИ за избелване.
 

96 лв.

ИНДИВИДУАЛНИ ШИНИ за избелване.

Зъбите са едно от първите неща, които забелязваме при общуването. Очарователна усмивка, която показва изключително бели зъби, има значение за вашия нов имидж! НИЕ ...

19 прегледа общо, 0 днес

Най-честната ясновидка
 

0.00 лв.

Най-честната ясновидка

Ясновидец. Медиум. Екстрасенс. Восъколеене. Диагностика на аурата. Работя чрез лична среща с предварително записване и от разстояние. Всяка неделя отговарям безплатн...

4 прегледа общо, 0 днес

Нова Година в град Кавала с включена Празнична новогодишна вечеря
 

285 лв.

Нова Година в град Кавала с включена Празнична новогодишна вечеря

Вид транспорт: Автобус Продължителност: 3 дни / 2 нощувки Маршрут: Две нощувки в хотел Esperia 3* с включена Празнична Новогодишна Вечеря в традиционна таверна с м...

3 прегледа общо, 0 днес

 

Ново

Детски дрехи от Италия | Онлайн детски магазин Bimbi

Купете детски и бебешки дрехи в онлайн магазин Bimbi. Предлагаме богат асортимент от детски дрехи на най-добра цена. Купете онлайн бързо и лесно. Италинска мода за д...

3 прегледа общо, 0 днес

За да изпратите запитване на подателя на тази обява, попълнете формата по-долу.

Спонсорирани Реклами

Платена Реклама 125х125

 • Ad 1
 • Ad 2
 • Ad 3
 • Ad 4

Платена Реклама

Препоръчани обяви

Facebook приятели