Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss

 

 

Церемония Desizo Monni

Церемония Desizo Monni

Описание

В съответствие с дрескод Formal мъжете обличат класически костюм, желателно черен или вечерно син. В определени социални кръгове Semi-formal може да означава и Black Tie. Но в най-общия случай така се обозначава най-неофициалният от официалните стандарти за облекло, защото се дава по-голяма свобода за импровизация. Към смокинга може да се добави и жилетка вместо пояс и папийонка с друг цвят. Цветната жилетка също е допустима.

Като правило Semi- Formal предполага бели ризи с маншет „сандвич“ и бутонели, но също така може да се облече черна риза с папийонка. Подходящо облекло за вечерни партита или по-официални бизнес срещи, за които не е предварително упоменат конкретен дрес код.

На вечерно парти може да се облече и цветно, шанженирано сако с цветна риза и папийонка. В този случай панталоните трябва да бъдат в друг цвят, по правило черни. На официална среща с делови характер подхожда тъмносин костюм с едва забележимо райе или дискретно каре.

https://desizomonni.com/колекции/церемония/

ID / Уникален код на обявата: 21716    |   
Кратък URL:

Спонсорирани връзки

   
 

 

Шиниране на подвижни зъбите с фибровлакно за 160 лв !

Причините за разклащането на зъбите най-често на: - травма - напреднало пародонтално заболяване Когато разклатеният зъб се шинира към околните здрави зъби, дъвка...

267 прегледа общо, 1 днес

 

1 лв.

Bri4ka.bg – сайт за обяви, автомобили, джипове, коли, камиони, мотор...

Bri4ka.bg е сайт за авто обяви, където имате възможност да публикувате или търсите в следните категории: Автомобили и джипове , Бусове , Мотори , Каравани и кемпер...

106 прегледа общо, 2 днес

 

50 лв.

Чистене и извозване на строителни отпадъци

Чистене и извозване на строителни отпадъци, битови боклуци от дворове, мазета, тавани, жилища, складове с надежден екип товарачи и товарни превози в София и област.

216 прегледа общо, 1 днес

 

0.00 лв.

Лицензирани преводи на специализирана литература -Нов Век Плевен

Извършваме лицензирани и професионални преводи от и на английски, немски, френски, руски, италиански, испански, гръцки, турски, полски,чешки,румънски, сръбски, хърва...

173 прегледа общо, 0 днес

 

-

Удобно работно облекло от Фея ЕООД

Фея ЕООД произвежда качествени български униформени облекла на изгодни цени. Те са изработени от леки материи, съобразени с работата на вашия персонал.

28 прегледа общо, 0 днес

За да изпратите запитване на подателя на тази обява, попълнете формата по-долу.

Платена Реклама 125х125

  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4

Спонсорирани Реклами

Платена Реклама

Препоръчани обяви