Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss

За сайта

Podatel.com е български интернет сайт за on-line обяви и реклама.

Включва категории с възможност за публикуване на обяви в тях. Всяка обява може да съдържа освен основна за нея информация и до 8 изображения, които ще засилят интереса към нея.

Сайтът е свободен за достъп от всеки потребител желаещ да разглежда обяви.

Изисква се регистрация на потребители желаещи да публикуват обяви и обява се публикува след нейното преглеждане и одобряване от администратор. Всеки регистриран потребител разполага със собствен панел, от който може да управлява своите обяви.

Сайтът дава възможност за публикуване на Препоръчани обяви и на платена реклама. За повече информация относно видовете и цените на обявите и реклама, посетете нашият линк Реклама.

Екипът на сайта не носи отговорност при публикуване на невярна информация от ползвателите на сайта.

Моля свържете се с нас, ако видите противозаконно, противоречащо на моралните норми, оскърбително текстово или графично съдържаниe на обява или коментар към нея в нашият сайт. При нарушаване на Правила и Условия за ползване или по своя преценка, администраторите на сайта си запазват правото да изтриват неподходящите обяви и кометари към тях, както и да ограничават временно или за постоянно, достъпа на авторите им.

Желаем ви лека и полезна работа с Podatel.com!

Платена Реклама 125х125

  • Ad 1
  • Ad 2
  • Ad 3
  • Ad 4

Спонсорирани Реклами

Платена Реклама